DARMA-KAI

Leppäveden harjoitukset peruttu loppuvuoden ajan

Valmentajien vähyydestä johtuen Leppävedellä ei enää järjestetä harjoituksia syyslomaviikon jälkeen. Muutos on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka. Harjoitukset pyörivät normaalisti Laukaan ja Lievestuoreen saleilla.

kauden 2020-2021 maksut lisätty suomisporttiin

Käykää maksamassa kauden 2020-2021 kausimaksu Suomisportissa elokuun loppuun mennessä jotta vakuutusturva säilyy voimassa! Maksuja on yksinkertaistettu tälle kaudelle ja jatkossa koko kauden maksut sisältyvät kausimaksun nimellä kulkevaan maksuun.

talviaikataulun treenit Laukaassa, Leppävedellä ja lievestuoreella 31.8. alkaen

- Lievestuoreen harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 ->

- Leppäveden harjoitukset torstaisin klo 18.00 ->

- Laukaan harjoitukset maanantaina ja keskiviikkona klo 18.00 -> (muksujudo 7.9.2020 maanantaina klo 17.00 ->).

Peruskurssit aloitetaan Laukaassa ja osallistujamäärästä riippuen myös Lievestuoreella. Tarkemmat ajat ja ryhmät Nimenhuudossa.

Harjoituksiin saa osallistuta vain ehdottoman terveenä! Kaikki, joilla on oireita tai judokat, joiden lähipiirissä on oireisia pidättäytyvät edelleen ryhmäharjoittelusta.

Noudatamme Judoliiton suosituksia: https://www.judoliitto.fi/uutiset/judoliiton-suositukset-judoharjoitteluun-1.7.2020-lahtien/

Olemme nyt myös Instagramissa

Seuralla on nyt Instagram-tili @darmakai.judo. Sieltä löytyy jatkossa treenivinkkejä ja haasteita. Käykää katsomassa ensimmäinen haaste ja lisätkää tili seurantaan!