Laukaan Kisa-veljet - Darma-Kai judojaos

Ajankohtaista

Syyskausi pyörähtää käyntiin 13.8. alkaen

Harjoitusajat on päivitetty nimenhuutoon.

Peruskurssille ilmoittautuminen alkaa 15.8. Sydän Laukaan koulun judosalilla klo 17.00. Tervetuloa!

 

Kaikki on valmista *GDPR-asetusta varten

Olemme nyt päivittäneet tietosuojakäytäntömme. Sinun ei tarvitse tehdä mitään,
mutta jos haluat lukea asiasta lisää, löydät helposti kaiken tiedon kotisivuiltamme.

Lue lisää tietosuojasta

*Olet varmasti kuullut lyhenteen GDPR monta kertaa viimeisen viikon aikana. Tämä johtuu siitä,että EU:n yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation) astuu voimaanjuuri nyt, 25. toukokuuta 2018.

 

Seuran jäsenmaksu 2018

Seuran jäsenmaksu jakautuu kahteen erään aiemman yhden maksun sijaan. Nyt jäsenmaksu maksetaan keväällä ja syksyllä. Jäsenmaksu on vuodessa 75€ henkilö- ja 110€ perhejäseniltä. Keväällä ja syksyllä maksetaan siis 37,5€ tai 55€. Molemmat maksut voi maksaa myös heti niin halutessaan. Kevätmaksun eräpäivä on 28.2. ja syksyn 31.8.

Henkilöjäsen: Kirjaudu Suomisporttiin ja valitse liity jäseneksi seuraan. Valitse seura. Valitse Darma-Kai jäsenmaksu - Henkilöjäsen 37,5€ - kevät ja maksa haluamallasi tavalla. Voit maksaa samalla myös syksyn maksun valitsemalla sen kuten edellä.

Perhejäsen:
Kirjaudu Suomisporttiin ja valitse liity jäseneksi seuraan. Valitse seura. Valitse Darma-Kai jäsenmaksu - Perhejäsen 55€ - kevät ja maksa haluamallasi tavalla. Voit maksaa samalla myös syksyn valitsemalla sen kuten edellä.

www-suunnittelu: Keski-Suomen Verkkomedia