Laukaan Kisa-veljet - Darma-Kai judojaos

Ajankohtaista

Seuran jäsenmaksu 2018

Seuran jäsenmaksu jakautuu kahteen erään aiemman yhden maksun sijaan. Nyt jäsenmaksu maksetaan keväällä ja syksyllä. Jäsenmaksu on vuodessa 75€ henkilö- ja 110€ perhejäseniltä. Keväällä ja syksyllä maksetaan siis 37,5€ tai 55€. Molemmat maksut voi maksaa myös heti niin halutessaan. Kevätmaksun eräpäivä on 28.2. ja syksyn 31.8.

Henkilöjäsen: Kirjaudu Suomisporttiin ja valitse liity jäseneksi seuraan. Valitse seura. Valitse Darma-Kai jäsenmaksu - Henkilöjäsen 37,5€ - kevät ja maksa haluamallasi tavalla. Voit maksaa samalla myös syksyn maksun valitsemalla sen kuten edellä.

Perhejäsen:
Kirjaudu Suomisporttiin ja valitse liity jäseneksi seuraan. Valitse seura. Valitse Darma-Kai jäsenmaksu - Perhejäsen 55€ - kevät ja maksa haluamallasi tavalla. Voit maksaa samalla myös syksyn valitsemalla sen kuten edellä.
Loput perhejäsenet lisätään seuran jäseniksi valitsemalla kullekin maksuksi Perhejäsen 0€. Kaikki lisättävät jäsenet on rekisteröitävä Suomisportiin. HUOM! Perhejäseneksi tulee lisätä kaikki ne henkilöt joita perhejäsenyys ensisijaisesti koskee (judoliiton jäsenet). Perhejäsenyyteen voi lisätä myös sellaiset perheenjäsenet jotka eivät ole judossa mukana mutta haluavat olla mukana kannatusjäseninä.

www-suunnittelu: Keski-Suomen Verkkomedia